Brain Map și Intervenție Personalizată

La Neuropsy, ne dedicăm pentru a oferi îngrijire personalizată și de înaltă calitate, folosind tehnologia avansată Brain Map și diverse metode de intervenție bazate pe rezultatele obținute. Procesul nostru unic se bazează pe evaluarea precisă a activității cerebrale și dezvoltarea unui plan de intervenție individualizat.

Evaluare și Diagnostic: Punctul de Plecare al Călătoriei Tale

Primul pas esențial în călătoria ta cu Neuropsy este evaluarea prin Brain Map (QEEG). Această tehnologie avansată ne permite să obținem o scanare detaliată a creierului, oferind o imagine clară a activității cerebrale și identificând orice dezechilibre existente la nivelul ariilor neuronale.

O evaluare cuprinzătoare la Neuropsy include:

Evaluare Psihiatrică: Examinare detaliată pentru a identifica orice probleme de sănătate mintală.

Evaluarea Clinică cu Ajutorul Testelor: Utilizarea testelor de evaluare standardizate pentru a obține o înțelegere profundă a stării tale de sănătate.

Evaluarea Psihoterapeutică prin Instrumente Specifice: Aplicarea tehnicilor specializate pentru a evalua nevoile tale psihoterapeutice.

Evaluare Heart Math: Analiza ritmului cardiac pentru a evalua coerența la nivelul inimii și identificare nivelului de stres.

Evaluare BioWell: Folosirea tehnologiei BioWell pentru a evalua energia și echilibrul bio-câmpului.

Planul de Intervenție Personalizat: Calea Ta către Sănătate

După ce evaluarea prin Brain Map este realizată, echipa noastră de experți dezvoltă un plan de intervenție personalizat. Acest plan este construit pe baza rezultatelor evaluării și este adaptat nevoilor tale unice.

Metodele noastre de intervenție includ:

Antrenament de Coerență Neuronală: Folosirea tehnologiei de ultimă generație de neurofeedback pentru a îmbunătăți funcționarea creierului.

Intervenții HeartMath: Tehnici care vizează îmbunătățirea coerenței inimii și a stării de bine.

Terapie cu lumină prin Fotobiomodulație: Utilizarea luminii pentru a stimula vindecarea și regenerarea celulară.

Terapie de neuro-coerență pentru schimbarea undelor cerebrale utilizând expunerea la lumina pulsatorie (LT for BCA): Utilizarea luminii pentru a îmbunătăți funcționarea creierului.

Psihoterapie, Mindfulness, Hipnoterapie, Tehnici de Meditație: Metode diverse care abordează aspectele psihologice și emoționale ale sănătății.

La Neuropsy, înțelegem că fiecare individ este unic. De aceea, tratamentul și intervențiile sunt adaptate pentru a răspunde celor mai bune nevoilor tale, ajutându-te să îți îmbunătățești calitatea vieții.