CURS EXPERENȚIAL DE DEZVOLTARE ȘI EVOLUȚIE PERSONALĂ

NEUROPSY GENIUS TRAINING

LOCUL UNDE ȘTIINȚA ȘI MEDITAȚIA SE ÎNTÂLNESC CU PSIHOTERAPIA

  

Descoperă Algoritmul Științific al Miracolului!

În cadrul acestui curs, vei învăța cum să aplici principiile fizicii cuantice, neuroștiinței, psihoterapiei și meditației pentru a-ți transforma viața, sănătatea și abundența.*

Fă-ți mintea să conteze!

*Un curs susținut de Dr. Gina Chiriac – psiholog, psihoterapeut integrativ și supervizor, atestat național și european.

Dr. Chiriac predă de peste 25 de ani psihologilor, medicilor, asistenților sociali și tuturor celor care se specializează în profesia de psihoterapeut.

Având o practică clinică impresionantă cu peste 2.500 de workshop-uri și tabere rezidențiale, cu peste 150.000 de participanți și peste 50.000 de ore de lucru cu clienții în cabinetul de psihoterapie, Dr. Chiriac deschide acum cursuri de dezvoltare și evoluție publicului larg.

Program experențial de dezvoltare și evoluție personală:

 • bazat pe principiile neuroștiinței și fizicii cuantice
 • înveți tehnici avansate de meditație pentru a aduce în manifestare viața pe care ți-o dorești

Un program care oferă timp de practică

 • este structurat pe mai multe niveluri astfel încât să treci ușor de la a știi, la a face și la a fi 
 • se desfășoară online
 • 2 module/lună
 • are loc joia, de la 18:30 – 21,  o dată la 2 săptămâni
 • 20 module care se parcurg în 10 luni
 • Acces pe viață la cursuri și meditații
 • Suport zilnic pe whatsapp direct din partea Dr. Gina Chiriac
 • Grup privat Facebook
 • Metode de predare bazate pe cele mai noi cercetări din domeniul neuroștiinței si psihoterapiei

Pe parcursul celor 20 de module de curs, îți transformi identitatea la nivel CELULAR.

În acest curs experiențial, vei afla cum să combini puterea credinței în potențialul personal de transformare, cu ultimele descoperiri din știință, pentru a manifesta adevărate miracole în viața ta.

Cursul este conceput de dr. Gina Chiriac pe baza teoriilor și practicilor de intervenție ale cercetătorilor și scriitorilor internaționali precum dr. Joe Dispenza și Bruce Lipton, pe specificul cultural al poporului român.

În cadrul cursului vei învăța prin metode dovedite științific să te transformi prin meditație. Cunoștințele pe care le acumulezi – prin teorie și practică – formează baza de care ai nevoie pentru a produce modificări semnificative în viața ta.

Toți avem provocări și obiective cu privire la sănătatea noastră, relațiile noastre, la familia sau cuplu nostru, la cariera noastră.

Dar te-ai întrebat vreodată cum poți obține o stare de armonie și echilibru în tot acest tumult cotidian?

Suntem mai mult decât corpul nostru, mai mult decât gândurile și emoțiile noastre. Dovezile noastre științifice demonstrează că este posibil să ne vindecăm sau să obținem ceea ce vrem în viață prin practica meditației și obținerea stării de coerență.

În EEG (electroencefalografie), termenul “frecvențe” se referă la diferitele tipuri de activitate electrică care pot fi înregistrate în creier.

Aceasta se referă la oscilațiile ritmice ale undelor cerebrale, care sunt asociate cu diferite stări mentale și funcții cognitive.

Coerența în neuroștiințe poate fi studiată prin diverse metode, inclusiv electroencefalografie (EEG), magnetoencefalografie (MEG) și imagistică cu rezonanță magnetică funcțională (fMRI).

Aceste tehnici permit cercetătorilor să măsoare activitatea electrică asociată cu activitatea neuronală în diferite părți ale creierului.

Atunci când suntem în starea de haos, pe care o putem asocia cu absența coerenței, trăim ceea ce la nivel fizic numim starea de boală.

Atunci când aducem în sistemul electromagnetic starea de coerență și o frecvență înaltă prin emoțiile pe care ni le alegem, trăim o stare de coerență.

Cu cât emoțiile pe care le manifestăm sunt mai înalte, cu atât investim mai mult în starea de sănătate.

Howard Martin

Coerența este și un concept medical și se referă la coerența psihofiziologică, ceea ce înseamnă că este și fizică, dar și psihologică. La nivel fizic, atunci când suntem într-o stare de coerență ridicată, toate sistemele corpului se sincronizează într-un ritm cardiac ordonat al inimii.

Cu alte cuvinte, respirația, digestia, sistemul imunitar, răspunsurile hormonale și funcționarea creierului, toate se sincronizează. Iar când se întâmplă asta, se generează o stare de sănătate, dar și o stare de performanță crescută, pentru că toate sistemele funcționează bine împreună.

Coerența este practic opusul stării de stres și din starea de coerență noi putem să ne regenerăm chiar și la nivel celular.

Emoțiile stresante creează un pattern de variabilitate haotică a ritmului inimii, adică o coerență scăzută.

Ritmurile incoerente ale inimii, create de reacțiile emoționale, încep să oprească unele dintre capacitățile noastre mentale, iar acest lucru ne poate întuneca judecata, abilitatea de a discerne și de a face alegeri bune.

Dar să vedem acum ce este starea de coerență?

Conform cercetărilor din neuroștiință, celulele bolnave măsurate de tehnologia de ultimă oră, sunt în stare de incoerență ceea ce presupune că nu comunică între ele și nu răspund normal, ci într-un mod haotic.

Așadar, ca să obțin starea de sănătate la nivel biologic și să determin funcționarea în parametrii normali, atribuiți stării de sănătate, este nevoie să obțin starea de coerență.

Ca să pot să facă asta este nevoie să schimb chimia la nivel celular și, în consecință, să activez starea de sănătate, ceea ce la nivel cuantic presupune să obțin starea de coerență.

PENTRU O PERSOANĂ ÎN COERENȚĂ, CUVÂNTUL “IMPOSIBIL” NU MAI EXISTĂ!!

Așadar, imaginează-ți ACUM o astfel de lume, în care începi să traiești o viață fără limite având control asupra tuturor ariilor din viața ta:

Sănătate

Te trezești odihnit, plin de energie și motivat, rezolvi cu usurință problemele, ai capacitatea de a gestiona stresul și ești pregătit să faci față oricăror provocări.

Cuplu, familie, copii, relații

Ai legături profunde cu cei dragi, bazate pe iubire, respect și comunicare deschisă. Partenerul tău te apreciază și te susține în toate demersurile tale, iar prietenii și familia sunt mereu alături de tine.

Carieră

Ești recunoscut ca un profesionist de top în domeniul tău, fie că ai ales psihoterapia, antreprenoriatul sau orice alt domeniu. Succesul și realizările tale sunt exemple pentru toți cei din jur.

Finanțe

Independența financiară nu este doar un vis, ci o realitate. Călătorești în cele mai frumoase locuri ale lumii, te bucuri de lux și confort, și te înconjuri de persoane care îți împărtășesc viziunea și te inspiră.

Spiritualitate

Creșterea ta spirituală este evidentă. Te conectezi la esența ta interioară și trăiești cu un sentiment profund de pace și împlinire. Meditațiile devin o parte normală a rutinei tale zilnice

Întrebarea este: Ești gata să faci acest pas?

Avem analize, cercetări științifice și cartografii ale creierului, pentru prima oara în România, care demonstreaza transformarile geniale a peste 150 de romani, ca mine si ca tine, care au urmat pana acum cursul Neuropsy Genius Training în cadrul cărora au învățat cum să aplice acest algoritm în viața lor, iar rezultatele sunt extraordinare.

Rezultatele cartografierii creierelor participanților la curs, pe care le-am obținut pe perioada cursului, susțin la modul concret, la nivel biochimic modificările obținute de aceștia la nivel comportamental.

Avem astazi scan-uri ale creierului care demonstrează că aceste schimbări nu au fost doar imaginate în mintea lor, ci chiar s-au petrecut în creierul lor.

Am efectuat scanări ale creierului folosind măsurători ale electroencefalogramei (EEG) înainte și după curs dar și măsurători în timp real în timpul meditațiilor și practicilor.

Am fost impresionați de rezultate.

Rezultatele cartografierii creierului au evidențiat modificări în toate zonele cerebrale iar participanții au înregistrat:

 • Creșterea capacității de atenție
 • Dezvoltarea și îmbunătățirea memoriei
 • Creșterea capacității de concentrare
 • Claritate în gândire
 • Îmbunățirea capacitatății de a lua decizii
 • Îmbunătățirea capacitatții de planificare și organizare
 • Îmbunătățirea și creșterea rezilienței emoționale, mentale și fizice
 • Creșterea empatiei
 • Dezvoltarea creativității
 • Dezvoltarea intuiției

Rezultatele au indicat de asemenea și faptul ca, după parcurgerea cursului, creierul participanții trece din frecvența beta înaltă, specifică stresului, în frecvența alfa, specifică meditației.

Descoperă în video-urile de mai jos rezultatele obținute de participanții la cursuri

Descoperă Transformarea La Nivel Neuronal a Creierului

Schimbarea nu este doar un cuvânt sau o dorință. Este măsurabilă și, acum, vizuală!

Datele științifice arată cât de mult s-au îmbunătățit creierele în doar câteva luni de practică.

Dacă ești interesat de transformarea personală și de puterea minții umane, atunci călătoria ta începe aici…

Schimbarea percepției

 • Vei învăța să te detașezi de vechile percepții și obiceiuri inconștiente, înțelegând că creierul nu diferențiază între imaginație și realitate. Prin meditație, vei stăpâni mediul, corpul și timpul, schimbându-ți astfel percepția asupra ta și asupra realității.

Ca să înțelegem ce se întâmpla despre ceea ce știm la nivel inconștient,  este important sa înțelegem ce se petrece de fapt in creierul nostru la nivel funcțional, și mai ales cum se produce schimbarea programelor “instalate “ in copilărie, atunci când creierul nostru a funcționat in banda de frecventa a undelor Theta.

Apoi, ca să depășim toate aceste obiceiuri inconștiente, este nevoie să înțelegem analogia cu sistemul de operare vis-a-vis de funcționalitatea creierului și ce se întâmplă în organism când avem un gând, care activează o anumită emoție și care este rolul sistemului autonom central în acest proces complex:

Gândiți-vă la sistemul autonom central ca la sistemul automat.

Aceasta este partea din creier care reglează la nivel inconștient nivelul de zahăr din sânge, nivelul hormonal, temperatura, respirația, bătăile inimii, aceasta este partea din creier care ne dă viața automat, și atunci când începem să avem acele producții chimice ale unei experiențe, semnătura emoțională, amprenta emoțională a acelei experiențe începe să ne schimbe corpul într-un anumit fel.

Dacă am fost capabili să avem o anumită experiență odată, atunci ar trebui să fim capabili să o mai recreăm odată, și dacă o poți odată și încă o dată, atunci îți poți învăța corpul să lucreze neuro-chimic, simultan într-o relație minte-corp, deci să lucreze împreună ca fiind o singură unitate.

Vindecare prin coerență

 • Vom explora concepte precum undele alfa și beta, vom învăța cum să recunoaștem momentele de incoerență și cum să le transformăm în valuri de coerență și focus.
 • Vom vedea acum ce se întâmplă în creier din perspectiva lipsei de coerență, când inima transmite mesaje incoerente creierului
 • Vei învăța care este rolul coerenței in procesul de vindecare si vei învăța, practic, o tehnică simplă și esențială prin care sa obținem starea de coerenta între mine si creier
 • Vom discuta despre impactul  coerenței asupra stării noastre mentale si emoționale,  a performanței și a bunăstării generale.
 • Înveți cum să facilitezi vindecarea pentru tine și alții prin intermediul coerenței dintre inimă și creier.

Practică bazată pe cercetări științifice

✅Vei avea toate informațiile de care ai nevoie pentru a înțelege legile care guvernează energia și, ulterior, vei avea ocazia să pui aceste legi în practică.
 
✅Vei afla ce se întâmplă cu tine din perspectiva neurologică, astfel încât să înțelegi cum te afectează stările neplăcute, furia, nemulțumirea, frustrarea  și nedreptatea pe care le poți trăi intr-un conflict
 
✅De ce schimbarea percepției despre conflict, reacțiile emoționale și comportamentale sunt uneori atât de dificil de schimbat și cum putem lucra cu rezistențele in procesul de schimbare a percepției

Lucrul cu copilul interior și vindecarea traumelor

✅Vei învăța cum amintirile traumatice pot influența prezentul și cum să lucrezi pentru vindecarea lor, astfel încât să nu mai fii ancorat în trecut.
✅Te voi ghida să lucrezi cu copilul tău interior, să redescoperi sinceritatea sa și să îi înțelegi strădaniile pentru a-l vindeca.

Psihoterapie

✅Vei practica eficient metode psihoterapeutice avansate și vei învăța cum să accesezi ușor programele inconștiente prin identificarea blocajelor de la acest nivel și apoi vei învăța cum să implementezi noi cunoștințe, care să-ți transforme inconștientul într-o resursă infinită de potențial accesibil prin tehnici specifice.
 
✅Cum să aplicăm tehnici de psihoterapie în viziunea modernă specifică neuroștiinței și epigeneticii in rezolvarea conflictelor

Acces la instrumente concrete

✅Prin metode esențiale bazate pe teoriile neuroștiinței, psihoterapie integrativă și tehnicile specifice meditației, înveți să folosești instrumente concrete pentru modificarea programelor inconștiente, astfel încât să-ți modifici scenariul de viață și să devii cea mai bună versiune a ta.
✅ Vei învața o tehnici simple, eficiente și ușor de aplicat pentru a avea relații pline de bucurie și iubire

Comunitate

✅Vei fi parte dintr-o comunitate de persoane cu gândire similară, toate angajate în aceeași călătorie de transformare și înțelegere.

Rezultate măsurabile

✅Nu doar vei simți transformările, ci vei avea posibilitatea să le vezi concret prin intermediul cartografierii creierului. 
 

Meditație

✅Vei învăța să meditezi și să înțelegi de ce și cum meditația îți schimbă frecvența undelor cerebrale, oferindu-ți puterea de a-ți crea viața pe care ți-o dorești.

Cursul are 2 niveluri, iar nivelurile sunt structurate pe module care se desfășoară o dată la 2 săptămâni.

NIVELUL I – BASIC ȘI PRACTICE (14 MODULE)

Pe parcursul acestui nivel veți învăța și veți aprofunda conceptele care stau la baza transformării noastre

Primești informațiile care să-ți ofere claritatea și certitudinea oferită de știință, fiindcă avem deja toată anatomia, chimia și fiziologia de care este nevoie ca să aducem schimbarea atât în viața noastră cât și a celorlalți.

Primele 3 module sunt teoretice, apoi fiecare modul conține aplicații practice și teme pe care să le aplici în viața de zi cu zi.

MODULUL 1
Introducere in neuro-psihoterapie

 • De la fizica mecanica la fizica cuantica
 • Relatia de cauzalitate dintre realitatea obiectiva, programe inconstiente, ganduri si emotii
 • Aplicatii ale teoriei cuantelor in psihologie
 • De la creierul reptilian la neocortex
 • De la a sti, la a face si la a fi

Învățăm noțiuni de neuro-psihoterapie, despre atenție și conștiență, despre ce înseamnă să fii supranatural, diferența dintre legile fizicii newtoniene și legile fizice cuantice, despre personalitate, despre neurorigiditate și neuroplasticitate.

În acest modul descoperim formula pentru o nouă viață, pentru noi oportunități și infinite posibilități.

MODULUL 2
Structura creierului

 • Cum functioneaza creierul uman?
 • Ce este mintea?
 • Legatura dintre minte-inima-corp
 • Axele spatiu-timp din perspective fizicii cuantice
 • Despre constiinta pura si mintea inconstienta

Începând cu modulul 2 începem să aprofundăm noțiunile introductive astfel încât să știm că mai apoi să putem face și apoi să devenim!

Așadar, în cadrul modului 2, vom învăța cum funcționează creierul uman, ce este mintea din perspectiva neuroștiinței, care e legătura dintre minte, inimă și corp, vom aprofunda perspectivele fizicii cuantice în ceea ce privește spațiul și timpul și vom explora noțiunile de conștiință pură și minte inconștientă.

MODULUL 3
Sistemul de credințe și mintea inconștientă

 • Emoțiile
 • Cum apar comportamentele, atitudinile și obiceiurile și cum se pot schimba ele

În modulul 3 continuăm să construim fundamentele procesului de transformare care DEJA a început!

În acest modul, vom explora sistemul de credințe și mintea inconștientă.

Vom înțelege ce sunt comportamentele, atitudinile, obiceiurile și mai ales, cum apar ele.

Și cel mai important, cum le putem schimba cu ajutorul conștienței.

Șiiii… vom face prima noastră meditație!

Vei înțelege așadar în detaliu, modelul schimbării și al transformării, pe care începând cu acest modul vom începe să-l și experimentăm și să-l implementăm activ în viața ta.

MODULUL 4
Stres, genetică și transformare

 • Stresul și cauzele lui psihosomatice
 • Efectele chimice ale stresului în corp
 • Tipurile de stres: fizic, chimic și emoțional
 • Tehnici de echilibrare și modificare genetică
 • Modificarea scenariului de viață, studii științifice care demonstrează că putem să semnalăm noi gene în corp, cu o nouă minte

Acest modul este un pas important pe care îl facem în râul schimbării și învățăm:

 • De ce este greu să te schimbi?
 • Cum devii altcineva?
 • Cum facem diferența între cunoscut și necunoscut
 • Ce este starea de sănătate și cum o putem crea?

astfel încât să poți înțelege, recunoaște și apoi depăși astfel toate blocajele care stau în calea evoluției tale, a devenirii și, deci, a NOULUI tău Sine.

Facem teorie și apoi punem în practică printr-o meditație prin intermediul căreia vei începe să înveți la modul practic cum să-ți creezi starea de sănătate.

MODULUL 5
Mintea inconștientă și sugestibilitatea

 • Stări soluții. Este suficientă gândirea pozitivă?
 • Tehnici de intervenție bazate pe transformarea minții
 • Starea de coerență. Ce este coerența?
 • Cum putem măsura coerența?
 • Cercetări științifice moderne despre frecvența undelor cerebrale și câmpul electromagnetic al inimii

Acum, trecem mai departe la… MINTEA INCONȘTIENTĂ… și DEMISTIFICĂM meditația.

Învățăm ce se întâmplă în creier în timpul meditației, care sunt efectele acesteia și apoi vom pune în practică toate acestea printr-o meditație pe care să o punem în aplicare zilnic pentru programarea minții noastre inconștiente.

MODULUL 6
Tehnici de lucru la nivelul inconștientului

 • Ce este meditația?
 • Cum putem schimba structura creierului cu ajutorul meditației?
 • Ce înseamnă “Rewired”?
 • De ce folosim spațiul în meditație?

În acest modul, continuăm să învățăm tehnici pe care să le aplicăm zilnic pentru a ne programa mintea inconștientă. Vom învăța de asemenea importanța recunoștinței, cum putem trăi în prezent, importanța disciplinei, care este scopul meditației, detașarea în meditație și rolul observatorului.

Dacă în modulul 5 ne uităm la trecut și învățăm tehnici cum putem deveni conștienți de acesta, la modulul de data viitoare începem să ne construim un NOU VIITOR.

În acest modul, vom obține așadar structura și tehnica necesară pe care să o aplicăm zilnic astfel încât să devenim familiar, de data asta, cu NOUL nostru SINE.

MODULUL 7
Condiționarea și dependențele

 • Între mediul extern din prezent și spațiul potențialităților infinite
 • Cum identificăm credințele din programele subconștiente?
 • Cum schimbăm programele subconștiente

Vom explora împreună căile schimbării și vom învăța cum să recunoaștem frecvența pe care suntem și care sunt resursele de bază pe care le avem pentru a rămâne în noul SINE.

Acest modul ne duce mai departe în călătoria noastră, spre un punct important, și anume acela prin care învățăm cum să modelăm frecvențele cu scopul de transforma materia într-un timp cât mai scurt.

După acest modul, veți avea metoda și soluția prin care vă puteți schimba frecvența pe care sunteți.

MODULUL 8
Coerența și conștiința pură

 • Noțiuni de epigenetică
 • Epigenetica în acțiune
 • Tehnici și strategii de modificare conștientă a viitorului

Învățăm de ce nu putem să ne vindecăm la nivelul corpului fizic și al minții cognitive cât și ce presupune boala și sănătatea din perspectiva cuantică.

Obținem tehnicile și strategiile prin care putem aduce modificări conștiente în viitorul nostru.

MODULUL 9
Tehnici de schimbare a tiparelor undelor cerebrale

 • Utilizarea respirației în activarea glandei pineale
 • Semnalarea unor noi gene și schimbarea biologică
 • Activarea programului de regenerare genetică

Începem antrenamentul conștient al glandei pineale și învățăm cum putem să experimentăm trecerea de la spațiu – timp la timp – spațiu.

Acesta este unul dintre cele mai importante module care ne ajută la modul practic să ne upgradăm creierul, să aducem modificări concrete la nivelul conexiunilor cerebrale și în consecință, să devenim astfel creatori de realitate.

NEUROPSY PRACTICE (5 MODULE):  
se bazeaza pe tehnici de meditatie si aplicatii practice

MODULUL 1
Echilibrarea emisferelor cerebrale

Învățăm despre conceptul de unitate, liberul arbitru și cum aducem coerența între cele două emisfere cerebrale.
Aprofundăm cunoștințele despre creier și aflăm cum lucrează împreună emisferele cerebrale și, mai important, cu ce scop. Punem în practică apoi, printr-o meditație.

MODULUL 2
Schimbarea programelor inconștiente și updatarea lor la nevoile actuale;

Tehnici de relaxare
Independența financiară nu este doar un vis, ci o realitate. Călătorești în cele mai frumoase locuri ale lumii, te bucuri de lux și confort, și te înconjuri de persoane care îți împărtășesc viziunea și te inspiră.

MODULUL 3
Ce este un program “Mind-movie”?;

Aplicații practice în crearea viitorului cu “Mind-movie”
Ne construim filmul propriei VIEȚI!!
În acest modul învățăm practic cum să lucrăm cu energia viitorului folosind filmul și mișcarea prin intermediul unui instrument de ultimă generație, folosit de dr. Joe Dispenza în cadrul evenimentelor sale.

MODULUL 4
Utilizarea meditației în neuroștiințe;

Activarea potențialului infinit al posibilităților din viitor prin meditație
Facem prima noastră meditație de 2 ore!! În acest modul vom activa potențialul infinit al posibilităților prin meditație.

MODULUL 5
Între credințele referitoare la liberul arbitru și potențialul maxim:

Tehnici de meditație activatoare de regenerare celulară
Acest modul întregește cunoștințele acumulate până acum și în cadrul căruia vom învăța care este legătura dintre karma și credințele limitative pentru activarea potențialului nostru maxim!

NEUROPSY ADVANCED:  
presupune partea practică aplicată pe arii specifice și tehnici de lucru
susținute prin practica zilnică a fiecărui participant

MODULUL 1
Schimbarea cuantică:
De la nivelul de conștiință Alfa la Beta, Delta și Theta

Acum este momentul să aducem în viața noastră schimbările la nivel cuantic și să învățăm să le și susținem
De acum SUNTEM iar de aici înainte tot ce contează este să nu ne oprim și să continuăm să facem zi de zi progrese în evoluția noastră. Așa cum spune dr. Joe Dispenza „întotdeauna este mai multă iubire disponibilă”.
Modulul ne aduce la un nivel de conștiință unde schimbarea poate avea loc.

MODULUL 2
Activarea centrilor de putere

Schimbarea frecvenței centrilor energetici de vitalitate în plan cuantic, prin tehnici specifice
Continuăm călătoria noastră iar în acest modul învățăm să activăm și să echilibrăm centrele de putere pentru a ne crește nivelul de energie în toate domeniile vieții noastre, începând de la cel material până la cel spiritual.
Învățăm despre legea a 2-a a termodinamicii, despre entropie și sintropie și am făcut pași importanți descoperind aceste metode de tratament moderne.

MODULUL 3
De la o viață obișnuită la una genială

A deveni supranatural (aplicații ale teoriilor cercetărilor și oamenilor de știință în viața de zi cu zi: dr. Joe Dispenza, Gregg Braden, Bruce Lipton, Linne Macctagert)
Învață ce înseamnă să fii super-genial.
Care este codul de etică conduită în raport cu starea de super-genialitate?
Cum identificăm blocajele spre super-genialitate?
Cum se manifestă super-genialitatea?
Sunt doar câteva întrebări la care răspunde acest modul.

3 CURSURI SPECIALE de aplicații practice:

HEALTH

Îndrăgostește-te de corpul tău! Cum să generezi vindecarea la nivel celular cu ajutorul programelor mentale

ABUNDENCE

Cum să generezi frecvența abundenței în viața ta

LOVE

Cum să activezi frecvența iubirii în transformarea ta și a partenerului de cuplu. Aducerea iubirii vindecătoare-tehnici.

BONUSURI EXCLUSIVE LA ÎNSCRIERE

BONUS 1: Ai ocazia unică de a lucra direct cu Dr. Gina Chiriac la fiecare modul al cursului

BONUS 2: Beneficiezi de acces nelimitat pe viață la toate cursurile și meditațiile oferite

BONUS 3: Vei face parte dintr-un grup exclusiv de WhatsApp, unde beneficiezi de asistența directă a Dr. Gina Chiriac, precum și a echipei Neuropsy.

BONUS 4: Pe toată durata cursului, vei primi tehnici și metode de lucru specifice, având parte de susținere și îndrumare continuă pentru a aplica eficient ceea ce înveți.

BONUS 5: Ai posibilitatea de a practica meditațiile zilnic.

BONUS 6: Toate sesiunile de curs sunt transmise live pe Zoom, pentru o experiență interactivă și autentică.

BONUS 7: Primești invitații gratuite la grupul de HEALER atunci când sunt sesiuni deschise, asigurându-te că beneficiezi de sesiuni speciale pe toată durata programului.

BONUS 8: Primești acces gratuit la curs pentru toți membrii familiei tale din aceeași locuință, astfel încât toată familia ta să poată beneficia de transformare.

BONUS 9: Te vei alătura unei comunități de oameni dedicați, gata să îmbrățișeze schimbarea și să vibreze pe frecvența iubirii și împlinirii. În această comunitate, vei putea observa rezultatele concrete și măsurabile ale evoluției tale personale și spirituale.

Primești feedback direct de la Dr. Gina Chiriac pe toată durata cursului

Astfel încât să fii sigur că te afli tot timpul pe drumul cel bun în procesul de învățare

De ce acest curs este alegerea potrivită pentru tine:

 • Ești în căutarea unei abordări științifice pentru dezvoltarea personală.
 • Dorești rezultate măsurabile, nu doar promisiuni vagi.
 • Ești deschis la ideea că mintea poate influența starea fizică.
 • Simți nevoia de claritate și direcție în viața ta și cauți răspunsuri care să te ajute să avansezi.
 • Dorești să-ți gestionezi emoțiile și stările de spirit astfel încât să te simți mai bine zi de zi.
 • Îți dorești conexiuni autentice și profunde cu cei dragi și ești gata să lucrezi pentru a le îmbunătăți.
 • Simți că ai mult mai mult de oferit și cauți calea de a-ți debloca adevărata putere interioară.
Iată ce spun cursanții noștri

Detaliile cursului

Structura

20 module + meditația de dimineață

Frecvență

o dată la două săptămâni

Durată

10 luni

Basic & Practice

(14 module)
 • Basic:
  9 module X 350 RON/modul = 3150 RON
 • Practice:
  5 module X 400 RON/modul = 2000 RON

Advanced și cursuri speciale

(6 module)
 • Advanced:
  3 module X 600 RON = 1800 RON
 • Cursuri speciale:
  3 module X 600 RON = 1800 RON

Meditația de dimineață

1 X 400 RON = 400 RON

PREȚ CURS (20 MODULE+ MEDITAȚIE) = 9150 RON

10 Motive să te Înscrii la
Neuropsy Genius Training:

1.

Beneficiezi de o metodologie validată științific, aplicată cu succes pentru sute de persoane, pentru a manifesta și materializa cu ajutorul minții viziunea ta de viață.

2.

Cu abordarea Dr. Gina Chiriac, chiar și cele mai complexe concepte de neuroștiință devin accesibile. Primești instrucțiuni clare și concise, știind exact ce pași să urmezi pentru rezultate optime.

3.

Beneficiezi de asistență directă din partea Dr. Gina Chiriac, asigurându-te că ești pe drumul corect și că aplici corect principiile învățate.

4.

Nu este doar un curs despre neuroștiință, ci o exepriență completă care îmbină principiile fizicii cuantice, neuroștiinței, psihoterapiei și meditației pentru a-ți oferi o transformare completă.

5.

Vei avea acces la tehnici avansate de meditație care te vor ajuta să atingi stări profunde de conștiență și să îți îmbunătățești sănătatea mentală și fizică.

6.

Cursul abodrdează teme complexe, pe care Dr. Gina Chiriac, dupa peste 25 de ani de studiu, le-a structurat și le prezintă într-un mod simplu și ușor de înțeles, astfel încât să poți aplica cunoștințele în viața de zi cu zi.

7.

Vei fi printre puținii care nu doar cunosc principiile neuroștiinței, dar înțeleg în profunzime cum funcționează creierul, emoțiile și conexiunea dintre minte și corp.

8.

Cei care au parcurs deja cursul au făcut schimbări semnificative în viața lor, reflectând eficacitatea metodelor prezentate.

9.

Primești acces pe viață la toate cursurile ș meditațiile.

10.

Ai posibilitatea să testezi cursul timp de 14 zile. Dacă simți că nu este ceea ce căutai, îți oferim garanția returnării banilor, fără întrebări suplimentare.

Cine este Dr. Gina Chiriac?

Psihoterapeut, formator, supervizor și pionier în domeniul psihoterapiei integrative din România, Dr. Gina Chiriac este fondator și președinte A.R.P.I. (Asociația Română de Psihoterapie Integrativă) și fondatoarea INSTITUTULUI NEUROPSY, CORENȚĂ NEURONALĂ ȘI REGENERARE CELULARĂ, BRAIN MAP ȘI NEUROOFEEDBACK.

Doctor în Psihologie (Universitatea din București) și Doctor în Medicină Holistică (Indian Board of Alternative Medicines), este preocupată de studiul neuroplasticității, având specializarea în predarea tehnicilor de mindfulness, prin cursurile făcute la Trinity College Oxford, Anglia.

Dr. Gina Chiriac a studiat și a practicat spiritualitatea de peste 25 de ani, a mers în temple în Asia iar doctoratul în medicina alternativă l-a obținut în Calcutta,  India.

Este instructor de Taoism și a studiat in Thailanda in Tao Garden,  cu maestrul taoist Mantak Chia.

Dr. Chiriac a început să studieze domeniul neuroștiinței acum 20 ani când i-a întâlnit pe Gregg Braden si Bruce Lipton,  la Hamburg, în cadrul Conferinței de Știință și Spiritualitate.

A continuat prin aprofundarea practicilor de intervenție ale lor și a altor cercetători în acest domeniu, prin  cărțile și studiile doamnei Lynne McTaggart care a condus numeroase cercetări la Universitătile din Cambridge și Arizona.

De câțiva ani studiază si participă in Statele Unite la cursurile dr. Joe Dispenza, punând in practică  principiile specifice acestor noi metode de vindecare si evoluție.

Ca psihoterapeut, a creat programe de training și a format împreună cu echipa, peste 2000 de psihoterapeuți integrativi, atestați de forumurile de acreditare din țară, cât și din Europa.

A susținut de-a lungul anilor peste 2500 de workshop-uri și tabere rezidențiale, cu peste 150.000 de participanți și a acumulat peste 50.000 de ore lucrate cu pacienții în cabinet, în practica clinică.

Cum Funcționează Cursul:

 • Cursuri desfășurate o dată la două săptămâni.
 • Fiecare sesiune durează 2 ore 30 min, de la ora 18:30 – 21
 • Interacțiune în timp real cu Dr. Gina Chiriac și ceilalți participanți

Aplică soluțiile

 • Înveți cum funcționează creierul uman și ce este mintea!
 • Observi evoluția creierului tău și modifici configurația undelor cerebrale, cu rezultate măsurabile.
 • Dobândești tehnici de control și îți antrenezi creierul pentru a trata și preveni stresul.
 • Înveți să descoperi legătura chimică dintre gânduri și emoții și cum să-ți transformi chimic corpul gestionându-ți gândurile.
 • Identifici și depășești problemele care te opresc din evoluția spre potențialul tău maxim.
 • Descoperi cum să-ți modifici comportamentul și să manifești o intenție puternică să activezi o emoție corectă pentru a obține transformarea vieții!
 • Practici principiile fizicii cuantice și în același timp aplici metode psihoterapeutice avansate.
 • Ai acces la programele inconștiente prin practica meditației.
 • Conștientizezi că ceea ce gândești și ceea ce simți, neurologic vorbind, îți creează viața!

Garanția Neuropsy Genius Training:

Ai a dispoziție 14 zile pentru a evalua cursul și a decide dacă este potrivit pentru tine. În această perioadă, vei avea ocazia să te familiarizezi cu metodologia noastră unică, bazată pe principiile neuroștiinței, meditației și fizicii cuantice.

Dacă, după aceste 14 zile, consideri că Neuropsy Genius Training nu este ceea ce căutai, trimite-ne un email la contact@neuropsy.ro și îți vom returna integral suma plătită, fără să ai nevoie de justificări suplimentare. Toate cunoștințele și tehnicile pe care le-ai dobândit până în acel moment rămân la tine, ca un cadou din partea noastră.

Este foarte important pentru noi să te asiguri că investești în tine și în dezvoltarea ta, fără niciun risc.

Devino ceea ce ești cu adevărat!

Acest curs îți oferă posibilitatea să devii mai mult decât gândurile tale, să îți schimbi destinul și să atragi în viața ta și a copiilor tăi ceea ce îți dorești!